SERVICII DE CURĂȚENIE COMPANIA TA PENTRU VEZI SERVICIILE NOASTRE
[careerfy_section_heading view=”view8″ h_title=”Ce servicii oferim?” hc_title_clr=”#6ebce3″ h_desc=”Iva Cleaning este o Firmă de servicii curățenie în Brăila care oferă servicii profesionale de curățenie și întreținere,
spălare mochete și curățenie industrială – în regim Business2Business.” hc_dcolor=”#000000″][careerfy_services view=”view-6″][careerfy_services_item service_img=”https://dev.braila-portal.ro/wp-content/uploads/2020/08/birou.png” service_title=”Curățenie de întreținere birouri” service_link=”#popmake-516″ btn_txt=”Vezi mai multe detalii”][careerfy_services_item service_img=”https://dev.braila-portal.ro/wp-content/uploads/2020/08/general.png” service_title=”Curățenie generală” service_link=”#popmake-526″ btn_txt=”Vezi mai multe detalii”][careerfy_services_item service_img=”https://dev.braila-portal.ro/wp-content/uploads/2020/08/mocheta-1.png” service_title=”Spălare mochetă” service_link=”#popmake-524″ btn_txt=”Vezi mai multe detalii”][careerfy_services_item service_img=”https://dev.braila-portal.ro/wp-content/uploads/2020/08/blocuric.png” service_title=”Curățenie în blocuri” service_link=”#popmake-530″ btn_txt=”Vezi mai multe detalii”][careerfy_services_item service_img=”https://dev.braila-portal.ro/wp-content/uploads/2020/08/constructor22.png” service_title=”Curățenie după constructor” service_link=”#popmake-528″ btn_txt=”Vezi mai multe detalii”][/careerfy_services]

DESPRE COMPANIA NOASTRĂ

Suntem o echipă de oameni curajoși și pregătiți să lupte până la capăt pentru a câștiga lupta cu murdăria, indiferent dacă vorbim despre serviciile de curățenie în apartamente după renovare/construcție, la birou sau în scări de blocuri.

Personalul nostru este calificat, instruit în rezolvarea problemelor tehnice, având peste 30 de ani de experiență cumulată.

Oferim servicii profesionale de curățenie, la standard de calitate elvețiană, utilizând produse calitative pentru fiecare intervenție.

Toate produsele utilizate de Iva Cleaning sunt ECO. Noi ne bazăm întreaga gamă de servicii pe oferirea unor soluții prietenoase cu mediul înconjurător.

Iva Cleaning include pentru fiecare client ce apelează la serviciile noastre de curățenie o poliță de asigurare a bunurilor. Astfel, ești protejat împotriva oricărui risc.

Avantajele Iva Cleaning

De ce să alegi o colaborare cu noi?
Iată avantajele!

personal tehnic calificat

95% grad satisfacție clienți

servicii profesionale de top

rapiditate și disponibilitate

relații comerciale profesionale

100% produse ECO