Ordinea aduce confort, calm și bucuria de a trăi, influențând în mod pozitiv inclusiv capacitatea de concentrare. Biroul a devenit un loc plin de energie pozitivă.🤗
🔝 Nu ne dăm bătuți în lupta cu murdăria și nimic nu ne sta în cale pentru a da atenție fiecărui colțișor din biroul dumneavoastră!

Înainte

După

👌Întotdeauna există ceva pentru care să fii recunoscător. Încrederea acordată serviciilor noastre și mulțumirea clientului în urma rezultatului.
Curățate rosturi și pregătire pentru chit.
♻️Curățenia începe cu Noi!

Înainte

După

💙Curățenia este o procedură detaliată pentru rezultate cât mai bune şi pentru satisfacția finală a clientului. Cel mai surprinzător lucru legat de curățenie este reacția finală a clienților. Scopul echipei #IvaCleaning este de a ajunge la un rezultat final așa cum trebuie să fie.

💙Curățenia este o procedură detaliată pentru rezultate cât mai bune şi pentru satisfacția finală a clientului. Cel mai surprinzător lucru legat de curățenie este reacția finală a clienților. Scopul echipei #IvaCleaning este de a ajunge la un rezultat final așa cum trebuie să fie.Detalii : 📞 0755431146#serviciicuratenie #curateniegenerala #serviciiintretinere #curateniespatiicomerciale #curateniesediidebirouri #curateniescaridebloc #ivacleaning

Publicată de Iva Cleaning pe Vineri, 7 august 2020