ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Desigur, orice daună sau problemă de acest tip apărută în urma intervenției noastre este asigurată printr-o asigurare civilă.
Noi vă asigurăm că de fiecare dată ne vom da silința să oferim servicii la cel mai înalt nivel de calitate, tocmai pentru a putea obține un rezultat frumos, care să satisfacă pretențiile fiecărui client.
Desigur. Fidelizarea angajatului e la fel de importantă ca fidelizarea clientului. Ne străduim să menținem condiții de muncă excelente pentru angajații noștri astfel încât să avem o echipă stabilă.
Iva Cleaning oferă o oportunitate unică în acest fel – sistemul de ofertă în doar 60 de secunde. Desigur, se poate face o ofertă și telefonic, însă pentru acuratețe și pentru eficiență maximă, este recomandată vizionarea spațiului ce necesită intervenția.
Se pot efectua și intervenții de curățenie în weekend, dacă nu există altă soluție pretabilă.
Compania noastră oferă servicii personalizate, clienții putând beneficia de aceste servicii oricând au nevoie. Așadar, chiar și perioada concediilor este acoperită.
Desigur, întreaga gamă de produse folosite pentru a curăța suprafețele afectate, cât și aparatura necesară, fac parte din logistica echipei Iva Cleaning, ele fiind incluse în prețul serviciului de curățenie.
pexels-photo-3890198